Miriam napsala příspěvek na Instagram miomatcz
3 srpen 2019

Když sem měla poprvé možnost vyzkoušet kouzelný hrneček MioMat, moc šance jsem mu nedávala. Prišel mi jako úplna zbytečnost. Postupem času si mě úplně získal. Popravdě, kdyby teď zmizel z mého života, dost by mě to mrzelo. Protože speciálně na krémové polévky je naprostý přeborník. Koukněte na náš web, jak skělé si poradí třeba s touto krémovou pórkovou.
_______________________________

Mária napsala příspěvek na MioMat facebook stránce
25 duben 2019

Po nákupu jsem chvíli přemýšlela jestli to využijeme. Nakonec to u nás běží skoro každý den, večer z práce přijdu, dam do hrnce zeleninu a než něco udělám uvaří se mi polévka bez hlídání. To oceňuji nejvíc. Ráno různé obilné kaše než si dám sprchu. Pak jsme zkoušeli i smoothie. A dělá to i rostlinné mléka, mám alergii na mléko ale k tomu jsem se zatím nedostala. Možná si to chce najít systém vychytat recepty. Teď jsem za něj ráda. Mám i celiakii, takže pečivo moc nejím a kaše ocenim.
_______________________________

Milena - jižní Čechy napsala mail do MioMat mailboxu
18 únor 2019

Ještě naposledy Dobrý den.
Milé Miomatky, chci vám vyjádřit neskonalý obdiv k vaší práci! MioMat jsem od vás dostla rychlostí ,s níž žádný internetový obchod neumí
vybavit objednávku, - od vás přišel snad již druhý den po zaplacení. Je to nevídané, neskutečné, neuvěřitelné! Máte můj velký dík!!
Rovněž přiložená brožurka receptů je pravý poklad. Vidím, že se musím naučit nakupovat jiné suroviny a také je s mým novým pomocníkem
připravovat. Přeji vám mnoho úspěchů a přeji samé krásné dny.

_______________________________

Hana napsala recenzi na MioMat facebook stránce
12 listopad 2018

Uz jsme vyzkouseli doma vsechny funkce a jsme nad miru spokojeni. Obzvlast na detske prikrmy je to jednicka :-) jedine, co mi nevyhovuje je nemoznost zvolit si mnozstvi, ale pozitiva mnohonasobne toto prevazuji. Kazdy druhy den dceri delam cerstvy prikrm, staci mi nakrajet zeleninku a za 20min je hotovo
_______________________________

Kateřina napsala recenzi na MioMat facebook stránce
22 říjen 2018

Mám jej doma teprve 45 minut a už popíjím rýžové mléko a za chvilku budu obědvat dýňovou polévku
_______________________________

Denisa napsala recenzi na MioMat facebook stránce - 5 hvězdiček
7 srpen 2018

Vařím v něm cca 2roky a nejčastěji polévky -dýňová,rajská atd...ale skvělé jsou i přesnidávky a mléka
_______________________________

Ludmila napsala recenzi na MioMat facebook stránce - 5 hvězdiček
4. květen 2017

Dokonalý vynález,ušetří mnoho času
_______________________________

Evina napsala příspěvek na MioMat facebook stránce
3. říjen 2016

Tak jsem včera dostala k narozeninám MioMat a už teď vím, že se u nás nezastaví! K snídani jsem udělala rýžovo-kokosovou kaši, potom jsem zkusila mandlové mléko a teď si pochutnávám na brokolicovo-špenátové polévce! <3 MioMat je prostě boží!
_______________________________

Jana napsala příspěvek na MioMat facebook stránce
7. prosinec 2015

Zdravím všechny příznivce mašinky :-). Mandlové mléko dá obyčejné kávičce zcela jiný rozměr a ta hrášková polévka k večeři - no LAHODA.
Mašince zdar!

_______________________________